$20 Ingyen az eToro-nál!

etoro Az eToro brókercég bemutatása

 

etoro honlap

etoro logo
Értékelés:
Magyar felület?
Nagyrészt igen
Minimum befizetés:
$50
Ingyenes bónusz:
Üdvözlőbónusz:
Befizetéstől függően
Legfőbb előny:
Profi kereskedők másolása

Az egyik legnagyobb jelenleg működő brókercég, sok nemzetközi díjjal a háta mögött. Az eToro sikere és népszerűsége abban rejlik, hogy szakított a hagyományokkal, és a bonyolult grafikonok, kalkulációk helyett a rendkívül fantáziadús kialakításra, a kereskedés élményére és a közösségre fókuszál.

Az eToro abszolút a kezdő kereskedők igényeit próbálja kielégíteni, hiszen a világ minden tájáról bejelentkező, közel 2 millió aktív felhasználó számtalan módon kommunikálhat egymással. Ez a "közösségi kereskedés" lehetővé teszi, hogy a felhasználók chateljenek, versenyezzenek, tippeket, stratégiákat osszanak meg egymással, illetve az OpenBook funkció segítségével pedig akár élőben követheted az eToro legjobb kereskedőinek lépéseit, így azokat lemásolva pontosan ugyanazt a profitot érheted el, amit ők - mindenféle tudás nélkül! Erről készítettünk is egy videót, melyben megmutatjuk, hogyan érhetsz el akár 50%-os nyereséget néhány nap alatt:

Kattints ide a videó megtekintéséhez!

A rendszer egyetlen hibája, hogy bár sok magyar kereskedővel találkozni, a közösségi felület csak egy része magyar nyelvű, így elsősorban azok számára ajánljuk, akik legalább alap szinten beszélnek a kínálatban szereplő 15 nyelv valamelyikén (köztük angol, német, francia, spanyol, olasz, stb).

Az eToro demószámla nyitása esetén $10.000 játékpénzt biztosít számunkra, mely bőven elég a platform megismerésére, ha pedig valódi pénzzel szeretnél kereskedni, úgy a befizetés mértékétől függően bónusz pénzt írnak jóvá a számládon.

 

Kattints ide és kezdd el másolni a profikat! Most $20-t kapsz ajándékba!